Sekdamas link krepšio skriejantį kamuolį J. Valančiūnas rankomis beveik įsikibo į greta sėdinčius komandos draugus ir nutaisė smagią veido išraišką. Tačiau lietuvio burtai nepadėjo – ypač retai iš toli metančio A. Drummondo ranka šį sykį buvo pavydėtino tikslumo ir kamuolys skrodė varžovų krepšio tinklelį.

Tiesa, tai buvo laikinas šeimininkų komandos džiaugsmas – „Pistons“ šiose rungtynėse turėjo pripažinti varžovų pranašumą 103:89.

A. Drummondo šūvis:

Įdomu tai, kad šis A. Drummondo metimas pateko ir NBA metraščius. ESPN portalas skelbia, kad aukštaūgis metė iš tolimesnio nei 22 metrų atstumo. Tai – pats tolimiausias metimas NBA lygoje nuo 2007-ųjų metų. Tais metais iš dar tolimesnės distancijos kamuolį į varžovų krepšį švystelėti pavyko LeBronui Jamesui.

L. Jameso metimas – pirmasis rinkinyje:

Paradoksaliausia šioje istorijoje yra tai, kad mesdamas iš vidutinio nuotolio (3-5) metrų A. Drummondas šį sezoną realizuoja vos 17 proc. metimų, tačiau atakuodamas iš tolimesnės nei 7,5 metro distancijos aukštaūgis realizuoja 50 proc. metimų. Tiesai, tai ir daro jis labai retai (2/4).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)