JV šiose rungtynėse aktyvus buvo abejose aikštės pusėse – tiek puolime, tiek gynyboje, o dvigubą dublį centras spėjo surinkti vos per 14 aikštelėje praleistų minučių.

Iš viso per 31 minutę 213 cm ūgio uteniškis pelnė 16 taškų (6/10 dvit., 4/5 baud. met.), po krepšiais sugriebė 12 atkovotų kamuolių, išrašė 3 blokus, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, vieną kamuolį perėmė ir vos sykį suklydo bei 3 kartus pažeidė taisykles.

Jono žaidime atsirandantį universalumą ypač atskleidė staigus perdavimas į baudos aikštelę įkirtusiam Lucasui Nogueirai, kuriuo lietuvis „išmaudė“ du varžovų aukštaūgius.

„Prieš ganėtinai kuklią „Suns“ priekinę liniją, kurią sudaro tik Tysonas Chandleris ir Marqueesas Chrissas, JV vėl pademonstravo „žvėries režimo“ blyksnį. Jis dar iki pertraukos surinko dvigubą dublį, o atlikdamas puolamuosius judesius neparodė jokių dvejonių – tai buvo įspūdinga. Nekreipiant dėmesio į kelis pramestus laisvus metimus, JV buvo mašina“, – mūsiškiui pagyrų negailėjo „Raptors Republic“ analitikas Shyamas Bakaranas, Jono žaidimą įvertinęs geriausiu pažymiu komandoje – A.

Nepaisant sėkmingo J. Valančiūno pasirodymo, „Raptors“ komanda subyrėjo ketvirtame kėlinyje, kurį pralaimėjo 18:33, ir gavo antausį nuo blogiausios Vakarų konferencijos komandos (103:115). Verta pažymėti, kad „ropliai“ pralaimėjo jau trejas rungtynes iš eilės, o tai – pirmas toks rezultatas nuo 2015-ųjų.

Bet lengvesnių mačų artimiausiu metu Toronto klubas neturėtų tikėtis – naktį iš antradienio į trečiadienį į Kanadą atvyksta vieni Vakarų Konferencijos lyderių San Antonijaus „Spurs“, o jau kitą naktį „Raptors“ Memfyje stos į mūšį su vietos „Grizzlies“ klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)