Trečio kėlinio viduryje JV, kartodamas savo paties netaiklų metimą iš po krepšio, nusileido ant komandos draugo Pascalio Siakamo kojos ir patyrė kairės čiurnos traumą.

Atlikus tyrimus paaiškėjo, jog Lietuvos rinktinės nariui pavyko išvengti rimtesnių sužalojimų, - rašo BasketNews.lt.

Apie J. Valančiūną kalbėjęs „Raptors“ vyriausiasis treneris Dwane'as Casey taip pat pridūrė, jog esant reikalui, vidurio puolėjas vėl būtų galėjęs žaisti.

24-erių metų Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas J. Valančiūnas vos per 22 minutes atliko dvigubą dublį – pelnė 12 taškų (6/12 dvitaškiai) ir atkovojo 11 kamuolių. Lietuvis dar perėmė 1 kamuolį, blokavo 2 varžovų metimus ir po 1 kartą suklydo bei prasižengė.

JV tai buvo jau penktas dvigubas dublis šį sezoną ir dešimtas susitikimas iš eilės, kuriame jis surinko dviženklį taškų skaičių.

Kitą dvikovą „Raptors“ žais naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Lietuvos laiku taip pat savo aikštėje su Memfio „Grizzlies“ krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)