Tokiu būdu „Pelikanai“ ne tik priartėjo prie savo artimiausių konkurentų iki dviejų pergalių, bet ir užsitikrino prieš juos tarpusavio pranašumą, nes laimėjo sezono seriją rezultatu 3:1.

Šeimininkus į priekį vedė galingai ir efektingai grūmęsis Zionas Williamsonas, kuris suvertė 34 taškus (14/21 dvitaškių, 6/10 baudos, 7 atk. kam., 4 rez. perd., 3 per. kam.).

Trey'us Murphy pridėjo 14, Brandonas Ingramas – 13, o C. J. McCollumas – 11 taškų (1/7 tritaškis).

Starto penkete pasirodęs, bet jau tradiciškai antroje mačo pusėje tik pusė kėlinio žaidęs Jonas Valančiūnas per 18 minučių pasižymėjo 4 taškais (1/5 dvitaškis, 0/1 tritaškių, 2/2 baudų), 6 atkovotais kamuoliais ir 3 pražangomis.

„Clippers“, kuriems trūko Jameso Hardeno, gretose išsiskyrė Paulas George'as su 26, Kawhi Leonardas su 23 ir Normanas Powellas su 15 taškų.

Abiem šioms komandoms ant kulnų lipa Sakramento „Kings“ (38-27) su Domantu Saboniu, kurie šiuo metu Vakarų konferencijoje rikiuojasi šešti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją