Minesotos krepšininkus į priekį tempė dar vieną puikų pasirodymą surengęs Anthony Edwardsas. Gynėjas darkart užfiksavo naują asmeninį taškų rekordą atkrintamosiose varžybose – 43 (7 atkv. kam., 3 rez. perd.), o tai ir naujas klubo rekordas.

22-ejų metų fenomenas buvo nesustabdomas pirmoje rungtynių pusėje, per kurią sumetė 25 taškus, o geriausio atsarginio žaidėjo apdovanojimą šiais metais užsidirbęs aukštaūgis Nazas Reidas prisiėmė nemažai atsakomybės antroje pusėje – įmetė 14 iš 16 per vakarą subertų taškų.

Nepaisant to, jog didžiąją mačo dalį turėjo problemų su asmeninėmis pražangomis, kita „Timberwolves“ žvaigždė Karlas-Anthony Townsas pridėjo 20 taškų. 6 taškus, 13 atkovotų kamuolių ir 3 blokus išrašė prancūzų milžinas Rudy Gobertas, 14 taškų ir 10 rezultatyvių perdavimų užfiksavo Mike’as Conley.

Denverio pusėje 32 taškus (11/25 met., 8/8 baud.), 8 atkovotus kamuolius ir 9 rezultatyvius perdavimus turėjo Nikola Jokičius. Tiesa, serbų aukštaūgis šįkart buvo pastebimai neatsargus su kamuolius – net 7 klaidos.

20 taškų ir 6 atkovotus kamuolius pridėjo Michaelas Porteris Jr., tylesnis neį įprastai buvo Jamalas Murray’us – 17 taškų (6/14 met., 3/3 baud.) ir 4 rezultatyvūs perdavimai.

Antrasis serijos mačas – pirmadienį, tame pačiame Denveryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją