Nuostabias rungtynes sužaidė „Cavs“ lyderis Donovanas Mitchellas. 27-erių ynėjas sužaidė beveik visas rungtynes be keitimų – 45 minutės veiksmo, per kurias jis sumetė 39 taškus (11/27 met. iš ž., 15/17 baud.), atkovojo 9 kamuolius ir atidavė 5 rezultatyvius perdavimus.

D. Mitchellui puikiai talkino gynyboje daug juodo darbo padaręs Evanas Mobley. 22-ejų aukštaūgis žaidė 41 minutę, o per tą laiką pelnė 9 taškus, atkovojo net 16 kamuolių ir varžovams išrašė 5 blokus. Tiesa, amerikietis 6 kartus klydo.

Orlando komandos pusėje sunkiai sustabdomas buvo Paolo Banchero. 21-erių puolėjas aikštelėje praleido 42 minutes ir surinko 38 taškus (10/28 met., 15/18 baud.), atkovojo 16 kamuolių, bet padarė 5 klaidas. Jo geriausias pagalbininkas šįkart buvo Wendellis Carteris Jr. – 13 taškų (5/10 met.), 7 atkovoti ir 3 perimti kamuoliai.

Prastas rungtynes sužaidė vokiečių jaunoji žvaigždė Franzas Wagneris. 22-ejų puolėjas per 34 minutes pataikė vos 1-ą iš 15 mestų metimų iš žaidimo ir rungtynes baigė su 6 taškais (4/4 baud.), 6 rezultatyviais perdavimais ir tiek pat atkovotų kamuolių.

Rytų konferencijos pusfinalyje „Kavalieriai“ susidurs su vienais favoritų laimėti NBA titulą – Bostono „Celtics“ krepšininkais. Pirmoji šių komandų akistata vyks antradienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją