Skelbiama, kad „Suns“ vairą perims šį sezoną darbo prie Milvokio „Bucks“ šoninės linijos netekęs Mike’as Budenholzeris, kuris, Shamso Charanios iš „The Athletic“ duomenimis, per penkerius metus susižers 50 milijonų JAV dolerių.

Per paskutinius trejus metus tai bus jau trečiasis „Saulių“ strategas – prieš tai po karšta Arizonos valstijos saule nusvilo Monty Williamsas ir Frankas Vogelis. Pastarajam durys buvo parodytos po sausu rezultatu 0:4 pralaimėtos Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijos Minesotos „Timberwolves“.

„Suns“ tempia didysis trejetas – Devinas Bookeris, Bradley Bealas ir Kevinas Durantas.

54-erių metų M. Budenholzeris, nuo 2018-ųjų plušęs Milvokyje, 2021-aisiais atvedė „Bucks“ į triumfą. Tuomet, beje, NBA Superfinale „Elniai“ 4:2 nugalėjo ne ką kitą, o „Suns“ kolektyvą.

Anksčiau penkis sezonus Mike’as dirigavo Atlantos „Hawks“ pukui ir dukart (2015 ir 2019 m.) buvo išrinktas geriausiu NBA metų treneriu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją