„Nebuvau patenkintas savo vaidmeniu komandoje. Prieš pasirašant sutartį su „Anwil“ man buvo žadama vieta starto penkete bei daug laiko aikštelėje. Norėjau žaisti, o ne sėdėti ant suoliuko, todėl paprašiau agento nutraukti sutartį su „Anwil“ – teigė V. Vasylius. - Ypač skaudu, jog dėl sutarties su „Anwil“ nutraukiau savo peržiūrą Malagos „Unicaja“ (Ispanija) komandoje.

Labai neparanki man buvo ir taisyklė, jog aikštelėje visada turi būti bent vienas lenkas. Nors ikisezoniniu varžybų ir treniruočių metu atrodžiau gerai, vėliau vyr. treneris man leisdavo žaisti vis mažiau ir mažiau“.

Praėjusį sezoną V. Vasylius žaidė NCAA studentų lygoje Old Dominions universiteto komandoje. Per 33 rungtynes, aikštelėje praleisdamas po 26 minutes, puolėjas iš Lietuvos pelnydavo po 15,6 taško, atkovodavo po 6,1 kamuolio ir blokuodavo po 0,5 metimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją