Puikius įspūdžius žadantys renginio pusfinaliai ir finalas vyks vasario 18-19 dienomis Kaune, o ketvirtfinaliai bus surengti vasario 14-15 dienomis skirtinguose miestuose.

Iš Vilniaus į Kauną šiais metais persikėlusios taurės varžybos vyks didžiausioje šalies arenoje, o bilietų pardavimas startavo iškart po iškilmingos spaudos konferencijos ir burtų traukimo ceremonijos Kauno rotušėje.

Bilietai į įspūdingą renginį kainuoja nuo 8,10 eurų. Žiūrovai išvys ne tik nepamirštamą krepšinio spektaklį, bet pamatys ir geriausių muzikantų pasirodymus bei turės progą dalyvauti konkursuose ir laimėti puikius prizus. Šou programa bus pristatyta artimiausiu metu.

Lietuvos krepšinio lyga vertindama kiekvieno sirgaliaus indėlį į klubinį krepšinį taikys išskirtines nuolaidas tiems, kurie turi įsigiję bet kurios LKL komandos abonementą. Visų klubų abonementų turėtojai bilietus į taurės varžybas gali įsigyti su 30 % nuolaida. Tačiau, norintys pasinaudoti šia nuolaida, turėtų suskubti, nes likus savaitei iki renginio jokios nuolaidos nebegalios. Nuolaidos taikomos visose „Tiketa” kasose.

Visos ketvirtfinalio poros:

Kauno „Žalgiris“ – Klaipėdos „Neptūnas“ (žais Kaune)

Panevėžio „Lietkabelis“ – Alytaus „Dzūkija“ (žais Alytuje)

Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Utenos „Juventus“ (žais Utenoje)

Prienų-Birštono „Vytautas“ – Pasvalio „Pieno žvaigždės“ (žais Pasvalyje)

Pusfinalio poros:

„Žalgiris“ arba „Neptūnas“ – „Vytautas“ arba „Pieno žvaigždės“

„Lietkabelis“ arba „Dzūkija“ – „Lietuvos rytas“ arba „Juventus“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją