Šie, suprakaitavę, jau atlaikę Rimo Kurtinaičio krūvį, bet gerai nusiteikę, smagiai įsijungė į vaikams įprastus žaidimus, estafetes, įgūdžių lavinimo pratimus.

„Mėtyti į tikrą krepšį, žaisti su tikrais krepšininkais – geriausias dalykas, koks gali nutikti darželinukui. Vaikai į „Lietuvos ryto“ treniruotę atėjo didelėmis akimis, viskas jiems čia buvo įdomu.

Pradedant arenos dydžiu, baigiant įspūdingo ūgio krepšininkais, jų šukuosenomis ar tiesiog pasėdėjimu ant atsarginių žaidėjų suolo.

Pasikrovėme gerų emocijų tiek vaikai, tiek jų tėveliai, tiek mes, SKM treneriai,“- įspūdžiais iš treniruotės dalinosi trenerė Šarūnė Valinskaitė.

Šį treniruotė – pagrindinis prizas SKM kovo mėnesio MVP titulo laimėtojams.

Jais buvo pripažinti Lietuvos darželinukų krepšinio čempionate siautėjantys 9 SKM mažiausi krepšininkai. Nugalėtojus atrinko darželinukų čempionatą organizuojantys treneriai, o konkurenciją dėl šio titulo nugalėtojams sudarė daugiau nei 1000 bendraamžių.

Sostinėsdarželinukai treniravosi su „Lietuvos ryto“ krepšininkais
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją