„Tai buvo labai sunkios rungtynės tiek mums, tiek „Žalgiriui“. Be jokių abejonių, „Žalgiris“ turėjo galimybių laimėti, šiandien jie žaidė tikrai gerai. Tačiau aš džiaugiuosi, kad mes laimėjome ir išvažiuojame su pergale. Kas nutiko po pertraukos, kad mūsų žaidimas pagerėjo? Gerai, kad jūs nebuvote persirengimo kambaryje per pertrauką ir nematėte kas ten vyko. Paulius Jankūnas aukščiausio lygio žaidėjas ir mes skyrėme didžiausią dėmesį, kad jį sustabdytume“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Maccabi“ strategas Davidas Blattas.

„Žaidėme prieš labai stiprią, patyrusią ekipą. Jų visi žaidėjai davė didelį indėlį, jie buvo daug šviežesni. Su savo patyrimu jie buvo geresni rungtynių pabaigoje. Trečią ir ketvirtą kėlinį jie pelnė daug taškų, o mes atvirkščiai – pagrindiniai žaidėjai pavargo, o mes tinkamos pamainos jiems neturime. Nebuvo Šarūno Jasikevičiaus, kuris galėtų pakeisti Justiną Dentmoną. Šiandien puikiai sužaidė Paulius Jankūnas. Be to, blykstelėjo jauni žaidėjai“, - kalbėjo Saulius Štombergas.

S. Štombergo teigimu, Š. Jasikevičiui konstatuotas nugaros raumenų nervų uždegimas.

Po pralaimėjimo „Žalgirio“ rūbinė buvo kaip niekad tuščia – kone visi žalgiriečiai vengė žurnalistų ir iškart pasuko į dušus. Tik Kšyštofas Lavrinovičius ir Kasparas Vecvagars prie derinių lentos bandė prisiminti, kokioje situacijoje rungtynių pabaigoje „Maccabi“ žaidėjai pataikė svarbius metimus.

„Šiandien tris kėlinukus žaidėme tikrai neblogai. Tačiau rungtynių pabaigoje varžovai pataikė svarbius metimus, tuo tarpu mes metėme pro šalį. Sunku pasakyti, kas nutiko. Nemanau, kad tai nuovargis. Tiesiog pradėjome žaisti po vieną, o su žaidžiant su tokiais varžovais to daryti negalima. Tiesiog neįvykdėme žaidimo plano“, - kalbėjo K. Lavrinovičius.

„Mūsų rotacija buvo gera, todėl negalime kalbėti apie nuovargį. Rungtynių pabaigoje pradėjome piktnaudžiauti individualiais veiksmais“, - sakė Vytenis Čižauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)