Skelbiama, kad tokia situacija susiklostė dėl ekonominės situacijos šalyje ir premijų, kurias per itin sėkmingą sezoną žaidėjams turėjo išmokėti „Real“. Vien premijiniams mokesčiams karališkasis klubas išleido 8 mln. eurų. Šiuos pinigus pasidalijo visas klubo personalas – žaidėjai, treneriai ir kiti už pasiekimus atsakingi asmenys.Tarp jų – ir Lietuvos rinktinės puolėjas Jonas Mačiulis.

Palyginimui, praėjusį sezoną „Žalgirio“ biudžetas siekė 6,17 mln. eurų. 2014-2015 m. kauniečiai planuoja 7,4 mln. eurų biudžetą.

Viską susumavus, iš viso per sezoną atlyginimams ir premijoms „Real“ išleido per 30 mln. eurų. Prieš sezoną buvo numatyta, kad algoms Ispanijos grandas skirs 21,9 mln.

Anot Ispanijos, kad 28 mln. eurų nuostolių – „Real“ rekordas. Lyginant su 2013-14 m. sezonu ši suma išaugo 40 proc. Tąsyk klubo nuostoliai siekė 19,9 mln. eurų.

Nors ir prarado pinigus, „Real“, skirtingai nei „Barcelona“, gali pasigirti įspūdinga trofėjų kolekcija. Milžinišką pinigų sumą praradę katalonai praėjusį sezoną nelaimėjo nieko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)