Ketvirto kėlinio pradžioje svečiai įgijo dviženklę persvarą (83:72), tačiau DeMaro DeRozano vedami „Raptors“ sugebėjo ją panaikinti ir net patys išsiveržti į priekį – 97:96 (likus 4 min.). Vis dėlto tada „Suns“ laimėjo atkarpą 7:0 ir prasidėjus paskutinei mačo minutei pirmavo 103:97 bei nebeišleido pergalės iš savo rankų.

Tai buvo pirmas kanadiečių pralaimėjimas, patirtas verčiantis be J. Valančiūno, ir jis nutraukė keturių iš eilės pergalių seriją.

Mūsiškį po krepšiu pavadavęs Bismackas Biyombo per 33 min. tesurinko 2 taškus.

Primename, kad kairės rankos bevardį pirštą susilaužęs lietuvis į aikštelę, prognozuojama, grįš po maždaug dar 5 savaičių.

„Raptors“: DeMaras DeRozanas 29 (11/18 dvitaškiai, 7/7 baudos), DeMarre'as Carrollas 20, Kyle'as Lowry 17 (5/14 metimai iš žaidimo), Luisas Scola ir Cory Josephas po 9... Bismackas Biyombo 2 taškai.

„Suns“: Ericas Bledsoe (11 rez. perd.) ir Mirza Teletovičius (6/7 tritaškiai) po 20, Brandonas Knightas ir Jonas Leueris po 16, T. J. Warrenas 15 taškų (11 atk. kam.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)