Kaip rašo „Kommersant“, pastaruoju metu D. Gerasimenka vengia rodytis Rusijoje, gyvena Vakarų Europoje, o policijai įkliuvo savo viešnagės Kipro saloje metu.

Visgi areštinėje 38-erių verslininkas ilgai neužsibuvo. Už užstatą jis praktiškai iš karto buvo paleistas, tačiau su sąlyga, kad šalies palikti jis negali. Kipre D. Gerasimenka yra iki šiol.

Kaip tikina pats D. Gerasmineka, į Kiprą jis atvyko visiškai sąmoningai, kad galėtų ginti savo teises „pagal anglišką praktiką“ ir nebūtų išduotas Rusijai.

Rugpjūčio mėnesį D. Gerasimenką už akių areštavo Maskvos teismas – rusas kaltinamas lėšų iššvaistymu ir jau minėtu kredito pasisavinimu.

Problemų su teisėsauga D. Gerasimenka yra turėjęs ir anksčiau.

Prieš keletą metų ruso įkurta „Krasnyj Oktiabr“ komanda jau nebeegzistuoja, tačiau D. Gerasimenka daug ką nustebino įsigydamas kontrolinį Italijos klubo – Kantu „Pallacanestro“ – akcijų paketą. Ši komanda greitai buvo pervadinta į „Red October“, o prie jos vairo stoti pakviestas R. Kurtinaitis.

Visgi lietuvio karjera Italijoje neužtruko. Per 9 rungtynes jo vadovaujama komanda pralaimėjo 7 kartus ir klubas su R. Kurtinaičiu išsiskyrė, nors sutartis buvo ilgalaikė. Anot D. Gerasimenkos, jo „netenkino komandos rezultatai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)