Vis dėlto amerikiečių prognozės paliko viltį prancūzams savo lyderį išvysti kituose mačuose.

„T. Parkeris San Antonijuje pradės reabilitacijos procesą ir po savaitės galės prisidėti prie Prancūzijos rinktinės. Tačiau pirmąsias rungtynes jam teks praleisti. Žaidėjo sugrįžimo tiksli data priklausys nuo reabilitacijos sėkmės“, - teigiama „Spurs“ komandos pranešime.

Kaljario mieste (Italija) prancūzai trečiadienį papildomos atrankos pirmąsias rungtynes žais su Italijos rinktine. Atrankos turnyras vyks visą rugpjūčio mėnesį.

Prancūzams taip pat negalės padėti ir gynėjai Josephas Gomis bei Mamoutou Diarra, o vidurio puolėjas Ronny Turiafas savaitgalį praleido rinktinės treniruotes.

Rinktinės treneris Vincent'as Collet buvo priverstas į komandos dvyliktuką įtraukti Edwiną Jacksoną, Antoine'ą Diot ir Aymericą Jeanneau.

Papildomame atrankos turnyre dėl vienintelės vietos Senojo žemyno pirmenybėse kovos 6 komandos. B grupėje prancūzai varžysis su italais bei suomiais.

Grupės nugalėtoja dviejų mačų finale susitiks su pajėgiausia A grupės (Portugalija, Bosnija ir Hercegovina bei Belgija) ekipa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją