Vos pasibaigus šeštosioms serijos rungtynėms, kurių pabaigoje dėl savo dantų apsaugos švystelėjimo į žiūrovus S. Curry buvo išvytas iš aikštės, o „Warriors“ pralaimėjo 101:115, krepšininko žmona Ayesha Curry socialiniame tinkle „Twitter“ pratrūko.

„Nebejaučiu jokios pagarbos. Atsiprašau, tačiau viskas čia surežisuota dėl pinigų arba reitingų. Nežinau kurių. Netylėsiu – ką tik tai mačiau gyvai, atsiprašau visų“, – parašė moteris.

Žinutė sulaukė milžiniško dėmesio, tačiau netrukus A. Curry nusprendė ją ištrinti iš savo profilio. „Parašiau tai apimta emocijų, kadangi toje situacijoje pražangos nebuvo“, – pasiaiškino ji.

Artėjant lemiamai akistatai žurnalistai nepraleido progos S. Curry pasiteirauti, ką mano apie tokius žmonos pareiškimus. Į tai įžaidėjas atsakė juokaudamas ir su šypsena.

„Tokie dalykai manęs tikrai neišmuša iš vėžių ir neblaško. Tai – mūsų tarpusavio reikalas ir mes su tuo susitvarkysime, dėl to galite nesijaudinti, nes aš pats visiškai nesijaudinu. Tiesa, gali būti, kad namuose man teks išjungti „WiFi“ interneto ryšį“, – šyptelėjo S. Curry.

Visgi kalbėdamas apie laukiantį mačą krepšininkas surimtėjo.

„Šiame paskutiniame mače man reikės pademonstruoti geriausią savo žaidimą. Ne tik šio sezono, o gal ir visos karjeros. Nebūtina, kad pelnyčiau 50 taškų, tačiau rungtynių tempą kontroliuoti man tikrai reikės“, – kalbėjo S. Curry.

Paskutinė akistata su „Cavaliers“, kurios metu Klivlando komanda išlygino serijos rezultatą (3-3), pačiam S. Curry nebuvo sėkminga. Mačo pabaigoje amerikietis buvo išvytas, o vėliau už savo elgesį sulaukė ir 25 tūkst. JAV dolerių baudos iš NBA lygos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)