Tiesa, savo pranašumą „dinozaurams“ įrodyti pavyko tik po didžiosios pertraukos: po pirmų 12 minučių jie atsiliko keturiais taškais, o po dviejų kėlinių rezultatas buvo lygus. Tačiau daugiau jėgų išsaugoję ir žaidimo ritmą pajutę kanadiečiai įjungė aukštesnę pavarą ir laimėję abu likusius kėlinius pelnytai laimėjo.

Jonas Valančiūnas buvo vienas pagrindinių pergalės kalvių: 23-ejų metų uteniškis, rungtynes pradėjęs starto penkete, ant parketo iš viso praleido 28 minutes. Per šį laiką lietuvis pelnė 20 taškų (8/11 dvit., 4/6 baud. met.), atkovojo 10, bet prarado 4 kamuolius, atliko 2 blokus ir 3 kartus prasižengė.

Tiesioginiai jo oponentai turkas Omeras Ašikas ir prancūzas Alexis Ajinca kartu per 48 minutes surinko tik 12 taškų, bet atkovojo 16 kamuolių. Tiesa, aikštelėje nebuvo skrajojančio „pelikanų“ lyderio Anthony Daviso, kuris gydosi patirtą traumą.

„Raptors“: Jonas Valančiūnas (10 atk. kam., 2 blk.) ir Kyle'as Lowry po 20 (4/8 trit., 5 per. perd., 4 per. kam.), DeMaras DeRozanas 15 (11 rez. perd.), DeMarre'as Carrollas 11, Patrickas Pattersonas 10 taškų.

„Pelicans“: Ericas Gordonas 30, Jrue Holiday 19, Alexis Ajinca 10 (9 atk. kam.), ..., Omeras Ašikas 2 taškai (7 atk. kam., 2 blk.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)