Antrosiose serijos rungtynėse savitvardą prarado ant atsarginių žaidėjų suolo ilsėjęsis vienas „Nuggets“ lyderių Jamalas Murray’us, per pirmą mačo pusę pataikęs tik 1 metimą iš 10 ir nuolat virkavęs bei skeryčiojęsis rankomis prieš teisėjus.

Vieno iš epizodų metu jis į aikštę paleido pirmą po ranka pasitaikiusį daiktą – medicinos priemonę šilumos paketą, kuris veikia kaip šildantis kompresas. Šis iš pradžių skriejo į paties J. Murray’aus komandos draugo Reggie Jacksono koją, o tada kliudė kaip tik tuo metu krepšį atakavusį Karlą-Anthony Townsą.

Teisėjai šioje situacijoje blogiuko neidentifikavo ir paliko nenubaustą, tuo piktinosi internautai socialinėje erdvėje. Kai kurie reikalavo ne tik techninės pražangos, bet ir gynėjo suspendavimo.

Visgi NBA lygai šis epizodas pro akis nepraslydo ir krepšininkui skyrė net 100 tūkst. JAV dolerių baudą.

Trečiosios ir ketvirtosios šios serijos rungtynės bus žaidžiamos Mineapolyje, taigi į Denverį abiem klubams grįžti gali nė nebeprireikti.

Pirmąjį susitikimą Kolorado valstijos atstovai namuose pralaimėjo 99:106, o antrajame neatsilaikė net 80:106, nors „Timberwolves“ dėl pirmagimio vaiko gimimo nepadėjo gynybos po krepšiu specialistas Rudy Gobertas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją