Kai tradiciškai buvo pristatytos finale kovosiančių komandų sudėtys, rungtynių pranešėjas paskelbė, jog bus parodytas filmukas apie ypatingą „Neptūno“ sirgalę.

Visi išvydo Jessiką: kaip ji serga už „Neptūną“, rungtynėse pasipuošusi šios komandos marškinėliais, kaip sykiu su J. Grantu valgo ledus, kaip pozuoja fotografams, nes dirba fotomodeliu.

Subtilaus ir jautraus filmuko įkvėpti sirgaliai negailėjo aplodismentų, o J. Grantas į aikštelės vidurį pakvietė Jessiką ir jųdviejų dukrelę Hallę.

Daugelis sirgalių iškart ėme šnibždėtis, jog J. Grantas pasipirš. Jis išties prie mylimąją priklaupė ir ištiesė žiedą, klausdamas: „Ar tekėsi už manęs?“.

Susigraudinusi Jessika ištarė teigiamą atsakymą, kurį lydėjo griausmingi „Neptūno“ sirgalių aplodismentai.

27 metų J. Grantas ir Jessika pora yra jau ne vienerius metus. Jie kartu Amerikoje baigė universitetą, prieš kelerius metus susilaukė dukrelės.
Kai J. Grantas šio sezono pradžiioje atvyko į uostamiestį, netrukus čia gyventi atsikraustė ir jo mylimoji su dukrele.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)