Kroatas mače su Stambulo "Besiktas" (Turkija) ekipa pataikė net 9 tolimus metimus ir pakartojo Europos taurės turnyro rekordą.

"Džiaugiuosi pasidalydamas šiuo pasiekimu su komandos draugais, - pasakoja M. Popovičius. - "Besiktas" tuomet patys padarė klaidą - nutarė gintis aikšte. Gavau daug laisvos erdvės ir mėčiau pirma pasitaikiusia proga. Žinoma, man ir sekėsi. Buvo mano diena. Labai didžiuojuosi šiuo rekordu, tačiau jis man nieko nereikštų, jei "Uniks" būtų pralaimėjęs. Laimei, mes nugalėjome.

Tiesa, tikiu, kad beveik bet kuris iš mano komandos draugų galėtų devynis kartus pataikyti iš toli. Pavyzdžiui Štombergas. Nepamirškite, kad jam priklauso analogiškas rekordas, tačiau Eurolygoje.

Saulius jau nejaunas, jam 36-eri, tačiau krepšininkų nereikia skirstyti pagal amžių. Yra geri žaidėjai ir blogi. S. Štombergas visada buvo pirmoje kategorijoje. Mes visi jį gerbiame. Jis myli krepšinį, žaidžia netausodamas jėgų. Manau, kad jis ir būdamas 40-ies sužais kaip 25-erių.

Kai Saulius ant parketo, esu visiškai įsitikinęs, kad turime žaidėją, kuris sugebės priimti tinkamą sprendimą lemiamu momentu."

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją