Pertraukoje tarp trečiojo ir ketvirtojo kėlinių du išrinkti žiūrovai galės laimėti visą maišą „Valio“ produkcijos: „Alma“ jogurto kokteilių ir kitų puikių prizų. Viskas, ką reikės padaryti – pademonstruoti savo rankos taiklumą. Jūsų pasirodymą fiksuos televizijos kameros, tad turėsite parodyti geriausią, ką galite.

„Valio“ dovanų rinkiniais bus nustebintos ir visos krepšininkės. Niekam ne paslaptis, kad žaidėjos nori išlikti gražios, o kovos aikštelėje reikalauja daug jėgų, todėl sveiki ir skanūs jogurtai prisidės prie to.

LMKL atkrintamosios startuos jau šį penktadienį, kovo 18-ąją. Ketvirtfinalyje Kauno rajono „Hoptrans-Sirenos“ iki dviejų pergalių kovos su Klaipėdos „Fortūna“, o Vilniaus „Kibirkšties“ lauks Šiaulių „Šiaulių-Universiteto“ iššūkis.

Pusfinalio etapas prasidės kovo 29-ąją. Ten savo varžovių jau laukia reguliariajame sezone pirmąsias dvi vietas užėmusios „Utenos“ ir Marijampolės „Sūduvos“ komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją