Lygos administracija reaguodama į informaciją Lietuvos žiniasklaidoje pradėjo vidinį tyrimą dėl žaidėjo atleidimo ir galimo dalyvavimo lažybose.

Jeigu paaiškės, jog krepšininkas dalyvavo lažybose ir darė poveikį savo komandos rezultatams, jam gresia griežtos LKL sankcijos.

„Jau ne kartą esame minėję, kad netoleruosime tokių atvejų ir neleisime, kad nelegalūs veiksmai kenktų čempionato įvaizdžiui, komandų rezultatams. Netrimituojame apie tai garsiai, bet darbais norime įrodyti, kad ši situacija ir jos sprendimo būdai yra mūsų prioritetas numeris vienas. Nesiruošiame smerkti ar teisti krepšininko, kol nėra surinkti įrodymai, kad jis dalyvavo lažybose. Kai turėsime oficialias išvadas, tada skelbsime savo sprendimą“, – teigė LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas.

Šį sezoną Rolandas Alijevas vidutiniškai rungtyniavo po 30 minučių ir per šį laiką įmesdavo po 9 taškus, atkovodavo po 2,6 kamuolio, atlikdavo po 6 rezultatyvius perdavimus ir rinkdavo po +11,9 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)