Naujas komandos vadovas Antanas Guoga, teigė, kad 24-erių metų 208 cm ūgio vidurio puolėjo A. Gudaičio neatiduos už jokią kainą.

„Aš asmeniškai esu prieš tai, kad parduotume A. Gudaitį ar Roką Giedraitį. Norime, kad A. Gudaitis tobulėtų „Lietuvos ryte“ ir parodytų viską, ką jis gali, o kitais metais išvažiuotų į NBA, – tinklapiui 24sek.lt kalbėjo naujasis „Lietuvos ryto“ vadovas. – Mūsų klube jis turi visas didžiausias galimybes parodyti save. Tai geriau, nei važiuoti į kitą klubą ir ten būti antru vidurio puolėju. Pas mus jis turi visas galimybes tapti žvaigžde, kaip anksčiau „Lietuvos ryte“ tai pavyko Jonui Valančiūnui.“

Pranešama, kad A. Gudaičio išpirkos suma kontrakte numatyta 600 tūkst. eurų.

Praėjusį sezoną A. Gudaitis Europos taurės turnyre per 25 minutes vidutiniškai pelnė po 13,2 taško, atkovojo po 8,3 kamuolio ir rinko po +19,3 naudingumo balo.

Tuo metu LKL lygoje A. Gudaitis pelnė po 11,4 taško, atkovojo po 6,6 kamuolio ir rinko po +16,1 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)