Nors „Lietuvos rytas“ mačą pradėjo spurtu 8:0, „Lietkabelis“ greitai atsigavo po šalto dušo ir baigiantis pirmajam kėliniui sugebėjo išlyginti rezultatą. Antrojo ketvirčio pradžioje amerikiečių Brandono Woodo ir Jermaine'o Love'o vedami šeimininkai netgi išsiveržė į priekį, tačiau tai gerokai supykdė svečius iš sostinės. Pirmąją mačo dalį „Lietuvos rytas“ užbaigė spurtu 17:0 ir įgijo solidžią persvarą, kurios po ilgosios pertraukos nebeišbarstė.

Mačo pabaigoje sostinės krepšininkai žaidė savo malonumui ir sukūrė ne vieną įspūdingą epizodą. Ketvirtojo kėlinio pabaigoje M. Nicola į aikštę išleido ir įprastai atsarginių suolą šildantį Edviną Šeškų.

Iš viso šiose rungtynėse „Lietuvos ryto“ krepšininkai realizavo 13 tritaškių metimų. Rezultatyviausiai sostinės ekipos gretose žaidė 19 taškų pelnęs Antanas Kavaliauskas.

„Lietuvos rytas“ vertėsi be traumuotų Artūro Gudaičio ir Žygimanto Janavičiaus, nežaidė ir susirgęs Marius Runkauskas. „Lietkabelio“ komandai negalėjo padėti Akselis Vairogas ir Mantas Kazonas.

Pažymėtina, kad Panevėžio komanda buvo sutriuškinta antrą kartą paeiliui. Pirmosiose sezono rungtynėse ji išvykoje 68:87 neprilygo Prienų-Birštono „Vytautui“.

„Lietuvos rytas“: A. Kavaliauskas 19, G. Orelikas 18 (13 atk. kam.), R. Giedraitis 11, M. Lukauskis 11, N. Laprovittola 10 (7 rez. perd.) taškų.

„Lietkabelis“: A. Valeika 18 (11 atk. kam.), B. Woodas 17, J. Kazakauskas 12, J. Love'as 9 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)