„Labai apmaudu, kad traumą patyrė J. Mačiulis. Tikėkimės, kad jam nenutiko nieko rimto. Lauksime tyrimų rezultatų ir tik tada galėsime komentuoti situaciją“, - tuoj po incidento vilties dar turėjo Milano klubo treneris Danas Petersonas.

Tai, kad 26-erių metų J. Mačiulis patyrė kryžminių kelio raiščių traumą ir šį sezoną daugiau nežais, jis pats patvirtino įrašu savo asmeniniame profilyje viename socialiniame tinkle.

„Sezonas baigtas, plyšo kryžminiai raiščiai. Sezonas baigtas“, - toks pasirodė J. Mačiulio įrašas.

J. Mačiulis susitikimą pradėjo starto penkete ir iki sužeidimo žaidė 24 minutes. Puolėjas iš Lietuvos surinko 3 taškus (0/2 dvitaškiai, 1/2 tritaškiai), atkovojo 4 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, 3 sykius pažeidė taisykles bei 2 kartus suklydo.

Šiuo metu traumuoti dar du Lietuvos rinktinės nariai - Martynas Pocius ir Linas Kleiza. Pastarasis nacionalinei komandai Europos pirmenybėse padėti nebegalės.

Europos čempionatas vyks rugpjūčio 31 d. - rugsėjo 18 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją