Tokią prabangą sezono metu sau nedažnai galintis leisti Jonas Valančiūnas nusprendė neeikvoti laiko veltui ir sekmadienį prisijungė prie Toronto lietuvių bendruomenės surengtos cepelinų šventės.

„Šiandien turėjau progą padėti ruošiant pietus lietuvių bendruomenėje Toronte. Aišku, padėjau ne tik su pasiruošimu... Vėluojantiems cepelinu neliko“, – savo „Facebook“ paskyroje pranešė J. Valančiūnas.

„Twitteryje“ jis pridūrė, kad sekmadienį keltis tikrai nebuvo lengva, nes iš Čikagos grįžo labai vėlai, tačiau pasiaukoti dėl čempionų pusryčių visgi buvo verta.

Primename, kad iš Toronto išvykus Rudy Gay „Raptors“ iškovojo dvi pergales iš eilės, o J. Valančiūnas abiejuose paskutiniuose mačuose surinko dvigubus dublius – 12 taškų ir 13 atk. kam. bei 15 taškų ir 11 atk. kam.
J. Valančiūnas savo gerbėjus Toronte vaišino čempionų pusryčiais – cepelinais

J. Valančiūnas savo gerbėjus Toronte vaišino čempionų pusryčiais – cepelinais

Balsuokime už J. Valančiūną

J. Valančiūnas šiais metais pretenduoja žaisti NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, kurios vyks 2014 metų vasario 16 dieną Naujajame Orleane. Jaunasis uteniškis taptų vos antru Lietuvos krepšininku, kuriam pavyktų dalyvauti šiame renginyje. Žydrūnas Ilgauskas buvo išrinktas į Rytų komandą 2003 ir 2005 metais. Šį sezoną NBA sukūrė nesudėtingą, socialiniais tinklais paremtą, balsavimo sistemą.

Už Joną galima balsuoti keturiais būdais:

1. Socialiniame tinkle „Facebook“: paliekant komentarą NBA puslapyje arba „Raptors“ komandos puslapyje . Komentare pakanka įrašyti „Jonas Valanciunas #NBABallot #VoteJV“. Balsuoti „Facebook“ galima kasdien.

2. Socialiniame tinkle „Twitter“: rašant žinutę būtinai parašyti „Jonas Valanciunas #NBABallot #VoteJV“. Persiųstos žinutės ir mėgstamos žinutės nesiskaičiuoja. Balsuoti „Twitter“ tinkle galima kasdien.

3. „Instagram“ puslapyje: siunčiant sukurtą nuotrauką ir komentare būtinai parašant „Jonas Valanciunas #NBABallot #VoteJV“. Komentarai po draugų nuotraukomis nesiskaito – tai turi būti Jūsų išsiųsta nuotrauka. Balsuoti „Instagram“ puslapyje galima kasdien.

4. Oficialiame interneto puslapyje. Čia balsuoti taip pat galima kasdien.

Tarpiniai balsavimo rezultatai bus skelbiami gruodžio 12, 26 ir sausio 2 bei 13 dienomis. Balsavimas vyks iki sausio 20 dienos.

J. Valančiūnas savo gerbėjus Toronte vaišino čempionų pusryčiais – cepelinais
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)