Mūsiškis iškart pajuto, kas tokia yra šlovė, ir užsikrėtė šventine nuotaika: jis ne tik filmuojasi reklaminiuose klipuose ir dalina interviu, bet ir klausia fanų, kaip jam geriau pasielgti – žaisti užsikabinus ant kaklo savo taip mėgstamus karolius ar ne.

J. Valančiūnas būti pakilios nuotaikos tikrai turi dėl ko: „Raptors“ šiuo metu užtikrintai žengia trečioje NBA Rytų konferencijos turnyro lentelės vietoje, o jis tapo vos ketvirtu lietuviu, išrinktu į „Kylančių žvaigždžių“ dvikovą, kuri iki 2011 m. buvo vadinama naujokų ir antramečių susitikimu.

Pirmasis tokiame renginyje dar 1996 m. sudalyvavo Lietuvos krepšinio legenda Arvydas Sabonis. 1998 m. išaušo ir Žydrūno Ilgausko žvaigždės valanda – jis netgi tapo naudingiausiu rungtynių žaidėju. 2006 m. tarp NBA šventės dalyvių pateko ir Šarūnas Jasikevičius.


DELFI primena, kad „Kylančių žvaigždžių“ mače, kuris kaip tik ir vyks naktį iš penktadienio į šeštadienį, J. Valančiūnas atstovaus Granto Hillo vadovaujamai komandai.

J. Valančiūnui kompaniją sudarys Damianas Lillardas (Portlando „Trail Blazers“, antrametis), Bradley Bealas (Vašingtono „Wizards“, antrametis), Andre Drummondas (Detroito „Pistons“, antrametis), Harrisonas Barnesas („Goden State Warriors“, antrametis), Graikiujos pilietybę turintis Giannis Antetokounmpo (Milvokio „Bucks“, naujokas), Terrence‘as Jonesas (Hjūstono „Rockets“, antrametis), makedonas Pero Antičius (Atlantos „Hawks“, naujokas) ir Dionas Waitersas („Cavaliers“, antrametis).

Be lietuvio, Naujajame Orleane bus dar du „Raptors“ atstovai – DeMaras DeRozanas, kuris žais Rytų rinktinėje, ir Terrence Rossas, dalyvausiantis „Oro karaliaus“ konkurse.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas

Penktadienį Naujajame Orleane prasideda NBA „Visų žvaigždžių savaitgalis“

Penktadienį Naujajame Orleane prasideda NBA „Visų žvaigždžių savaitgalis“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)