1998-2000 m. Kentukio koledže studijavęs M. Bradley vėliau perėjo į „Villanova Wildcats“ universiteto komandą. Šioje ekipoje 2000-2001 m. sezone „centras“ vidutiniškai per rungtynes pelnydavo po 20,8 taško ir atkovodavo po 9,8 kamuolio.

Po sėkmingo sezono M. Bradley išbandė jėgas Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržoje, kur jį pirmajame rate 17-uoju numeriu pašaukė Toronto „Raptors“ klubas. Amerikietis NBA lygoje praleido penkerius metus (dvejus su puse - „Raptors“, po pusmetį - Atlantos „Hawks“, Orlando „Magic“ ir Sakramento „Kings“ bei paskutinį sezoną - Filadelfijos „76ers“), per kuriuos, vidutiniškai aikštelėje išbūdamas po 11,7 minutės, rinkdavo po 2,5 taško ir atkovodavo po 3,4 kamuolio.

Praėjusį sezoną M. Bradley karjeros keliai pasuko į Europą. Vidurio puolėjas rungtyniavo Ispanijos lygos Bruesos GBC komandoje. Per 26 aikštėje praleistas minutes amerikietis pelnydavo po 13,1 taško, o jo vidutiniškai 8,4 po krepšiais sugriebti kamuoliai buvo antras geriausias rezultatas visoje Ispanijos lygoje.

Šį sezoną M. Bradley buvo sudaręs sutartį su Berlyno „Alba“ (Vokietija) klubu, bet praėjus kelioms savaitėms abipusiu susitarimu kontraktas buvo nutrauktas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją