„Malonu, kad Vieningosios lygos varžybas galėjome pradėti dvikova su CSKA. Mūsų komandų pavadinimai daugeliui sukelia gerus prisiminimus. Žinau, kad Lietuvoje šios rungtynės kėlė didelį susidomėjimą, todėl man gaila, kad antroje mačo pusėje mes neparodėme tinkamo žaidimo“, – trenerio žodžius cituoja „Žalgirio“ svetainė internete.

„Paaiškinimas paprastas: pirmajam penketui šiek tiek pritrūko fizinių jėgų, o iš jį keitusių krepšininkų dar ne visi yra pasiekę tokį aukštą lygį. Mes pirmavome, tačiau darėme daug techninio broko – klystant 20 kartų nėra ko tikėtis laimėti prieš CSKA išvykoje“, – analizavo G. Krapikas.

Kauniečių treneris taip pat pažymėjo, kad „Žalgirio“ jaunimui dar sunku galynėtis su pripažintu varžovu.

„Garsus varžovo vardas slėgė mūsų jaunimą. Po rungtynių rūbinėje Arvydas Sabonis jų net paklausė: „Ko išsigandot?“. Bet jam lengva kalbėti, jis yra labai patyręs, visko matęs, o jaunuoliams dar rankos dreba“, – pasakojo G. Krapikas.

„Nenorėčiau išskirti nė vieno savo ekipos krepšininko. Mano didžiausias noras, kad visada galėčiau taip laviruoti sudėtimi. Tikiuosi, puolimas ir toliau išliks toks pat gražus ir rezultatyvus, o gynyba bus agresyvi, ties pražangos riba“, – saviškių pasirodymą komentavo CSKA strategas Jevgenijus Pašutinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją