„Jeigu kas manęs paklaustų, ar norėčiau keistis vietomis su Klaipėdos „Neptūnu“, tai aš nenorėčiau“, – apeliuodamas į tai, kad uostamiesčio ekipa šį sezoną liko be trofėjų, sakė G. Vainauskas.

Tiesa, jis prabilo apie tai, kad „Lietuvos rytas“ šiemet nebuvo pakankamai stiprus, todėl kitą sezoną bus daug permainų.

„Bus labai daug pakeitimų. Komanda nėra tokia pajėgi, kaip atrodo iš šalies. Žinoma, dėl pirmos vietos bus labai sunku kovoti su „Žalgiriu“, kuriam Kauno savivaldybė skyrė 2 mln. eurų, ir kuris finansiškai tikrai bus pajėgesnis nei mes“, – laidoje „Lietuva tiesiogiai“ teigė G. Vainauskas.

Jis užsiminė, kad norėtų, jog prie klubo vairo liktų treneris Tomas Pačėsas.

„Jeigu jis norės, mes jį pasiliksime. Jis – apsisprendimo kryžkelėje ir dabar gyvena praeitimi, nes niekaip negali suprasti, kodėl nepateko į finalą. O mums, manau, pritrūko tik sėkmės. Juk T. Pačėsas gavo neparuoštą komandą, bet pakilo su ja iš bedugnės“, – tikino prezidentas.

G. Vainauskas pripažino neturintis jokių garantijų, kad „Lietuvos rytas“ dėl FIBA draudimo kitą sezoną tikrai žais LKL čempionate, tačiau pareiškė neįsivaizduojantis šalies lygos be Vilniaus komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (272)