„Sveikinu varžovus su pergale – šiandien jie to nusipelnė. Mes kovojome iki pat rungtynių pabaigos, pavyko išlaikyti intrigą. Šiandien vienas iš svarbiausių faktorių, kad leidome sužaisti Justinui Dentmonui – anksčiau jis su mumis nesužaisdavo. Reikės taisyti klaidas. Aš atsiprašiau komandos už techninę pražangą. Tiesiog puolėme į duobę ir „Žalgiris“ tuo pasinaudojo. Tai galbūt ir lėmė pralaimėjimą. Tai gal mūsų nepatyrimas, o „Žalgiris“ tokių klaidų neatleidžia. Bet kokiu atveju, mes turime savo aikštės pranašumą ir turime daug ambicijų, kurias stengsimės įgyvendinti. Gaila, kad šiandien nepavyko išlaikyti persvaros. Stengsimės atsigauti psichologiškai, fiziškai ir ruošimės kitoms rungtynėms“, – spaudos konferencijoje kalbėjo „Neptūno“ strategas Kazys Maksvytis.

„Rungtynės buvo įtemptos, kaip ir visada žaidžiant su „Neptūnu“. Ši komanda tikrai stipri ir mums visą laiką sukuria daug problemų. Užpulti dar užpuolame, bet mūsų silpna gynyba – tuo jie puikiai pasinaudoja. Kažkokia įtampa yra – visi žino, kad tai finalai. Bet ta įtampa, jei taip galime sakyti, sveika. Pirmose rungtynėse mes prastai pataikėme, todėl ir buvo toks rezultatas. Pirmose rungtynėse jie mus išmušė iš vėžių kibia gynyba ir greitu puolimu. Šiandien mes savo aikštėje jautėmės kitaip. Jie mūsų nestebina. Kaip jie gali mus stebinti? Jie finale ir visi tai turi suprasti – tai puiki komanda ir finale jie ne šiaip sau“, – teigė „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas, pirmadienį pelnęs 13 taškų.

„Aš galvoju, kad šiandien atlikome darbą, kad grįžtume į seriją. Bet noriu pasakyti komplimentą varžovams, kurie kovojo iki pat pabaigos. Serija keliasi į Klaipėdą ir laukia kova. Aš manau, mes lūžį pasiekėme trečiajame kėlinyje, kai žaidėme tvarkingai, ypač gynyboje ir neleidome varžovams pelnyti daug taškų. Vizualiai mes turime stipresnę priekinę liniją, tačiau Klaipėdos ekipa visuomet „lipa“ ant lentos. Aš nemanau, kad mes galime atsipalaiduoti. Mes šiandien nesužaidėme gerai“, – sakė „Žalgirio“ vyr. treneris Gintaras Krapikas.

DELFI primena, kad pirmą dvikovą Klaipėdoje 71:59 laimėjo neptūniečiai. Trečia finalo serijos dvikova vyks uostamiestyje trečiadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)