Serijoje iki keturių pergalių rezultatas tapo 1:0. Antrasis mačas taip pat vyks Oklahomoje.

Šeimininkai savo pranašumą pradėjo krautis antrajame ketvirtyje, per kurį pelnė 39 taškus bei įgijo 9 taškų persvarą (62:53).

Po pertraukos keletą tritaškių pataikę svečiai iš Dalaso prisivijo varžovus ir sumažino skirtumą iki minimumo (65:66), bet „Thunder“ atsakė savo sėkminga atkarpa ir susikrovė dviženklę persvarą (89:79).

Lemiamame kėlinyje „Mavs“ puolimas visiškai nebeveikė prieš „Thunder“ gynybą. Lu Dortas pasirūpino, jog šios rungtynės būtų kuo sunkesnės L. Dončičiui ir vos 16 taškų per ketvirtį praleidę šeimininkai užtikrintai startavo serijoje.

L. Dončičius iš viso pelnė 17 taškų, pataikydamas 6 metimus iš 19. Slovėnas taip pat atkovojo 6 kamuolius ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

Rezultatyviau už jį rungtyniavo tik Kyrie Irvingas su 20 taškų, Danielis Gaffordas pelnė 16, Joshas Greenas surinko 11 taškų, P.J. Washingtonas pridėjo 10.

Vakarų konferecijos reguliaraus sezono nugalėtojus į pergalę vedė Shai Gilgeous-Alexanderis (9 atk. k., 9 rez. p.) pelnęs 29 taškus, Chetas Holmgrenas surinko 19, Aaronas Wigginsas ir Jalenas Williamsas pridėjo po 16 taškų.

Kitose rungtynėse užtikrintą pergalę iškovojo Bostono „Celtics“, kurie namuose 120:95 (40:34. 19:15, 33:28, 28:18) sutriuškino Klivlando „Cavaliers“.

Serijoje iki keturių pergalių reguliariojo sezono nugalėtojai pirmauja 1:0.

Bostono komandą į pergalę vedė Jaylenas Brownas pelnęs 32 taškus, Derrickas White’as surinko 25, Jaysonas Tatumas (11 atk. k.) pridėjo 18.

„Cavs“ gretose išsiskyrė Donovanas Mitchellas su 33 taškais, Evanas Mobley (13 atk. k.) surinko 17, Dariusas Garlandas pridėjo 14 taškų.

Antrosios serijos rungtynės vėl vyks Bostone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją