Norėdami antrus metus iš eilės žengti į „Kovo beprotybę“ Gonzagos studentai privalo laimėti ir jį, o varžovas – pajėgiausia reguliariojo sezono komanda „Saint Mary's Gaels“.

Iki rungtynių pabaigos likus žaisti kiek daugiau nei 5 minutes ekipas skyrė vos vienas taškas, tačiau tada D. Sabonis pataikė du dvitaškius, realizavo dvi baudas, o Kyle'as Wiltjeras smeigė du tritaškius ir „Buldogai“ įgijo lemiamą persvarą – 83:77 (likus 1 min. 30 sek.).

Iš viso D. Sabonis, kurio žaidimą Las Vegase stebėjo tėvai Arvydas ir Ingrida, sesuo Aušrinė ir Lietuvos krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas, pelnė 18 taškų (6/6 dvitaškiai, 6/9 baudos), atkovojo 14, perėmė 1 kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, blokavo 1 varžovo metimą, 7 kartus suklydo ir 1 sykį prasižengė.

Už lietuvį nugalėtojų gretose rezultatyviau žaidė tik K. Wiltjeras, įmetęs 29 taškus (5/7 tritaškiai).

Varžovų gretose 27 taškus surinko Nickas Emery, 16 – Kyle'as Collinsworthas, 15 – Chase'as Fischeris.

Primename, kad ketvirtfinalyje „Buldogai“ 92:67 (46:32, 46:35) sutriuškino Portlando „Pilots“, o D. Sabonis surinko 24 taškus (6/9 dvitaškiai, 2/2 tritaškiai, 6/7 baudos) ir 4 kamuolius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)