Pirmąjį šių ekipų ketvirtfinalio susitikimą, vykusį balandžio 27 dieną Klaipėdoje, rezultatu 83:77 laimėjo „Neptūnas“, tačiau praėjusį sekmadienį Šiauliuose neptūniečių varžovai atsirevanšavo – 93:84.

„Klausiate, ką reikia daryti, kad trečiose rungtynėse Klaipėdoje rezultatas „Neptūnui“ būtų palankus? Aš išskirčiau tris aspektus: pirma, reikia pagerinti kovą dėl atšokusių kamuolių, kad varžovams nesuteiktume lengvų antro šanso taškų. Antra, reikia labiau reaguoti į situacijas gynyboje, jog neprasižengtume tiek daug kartų. Šiauliečiai namuose metė net 40 baudų.

Tai atkrintamosiose rungtynėse yra gerokai per daug. Be to, ketvirtajame kėlinyje dėl pražangų limito netekome dviejų žaidėjų ir mūsų rotacija sumažėjo. Ir trečias aspektas: reikia didesnį dėmesį telkti „Šiaulių“ ekipos lyderį Roką Giedraitį. Būtina jį uždengti, kad Klaipėdoje nepridarytų tiek daug nemalonumų. Taip, jis pataikė fantastinius tritaškius, buvo jo diena, tačiau reikia daryti viską, kad tai nepasikartotų“, – komentavo „Neptūno“ vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis.

D. Adomaitis dar kartą pabrėžė, kad rungtyniauti „Švyturio“ arenoje – vienas malonumas.

„Klaipėdos sirgaliai yra nuostabūs. Tikimės jų gausaus palaikymo. Sirgalių nuoširdus palaikymas išties užveda vyrus. „Neptūno“ krepšininkai buvo užsivedę ir Šiauliuose, dėl kovingumo jiems priekaištų neturiu, tačiau rungtynių pabaigoje sėkmė šypsojosi ne mums, o šiauliečiams. Labai norėtųsi Klaipėdoje saviems sirgaliams padovanoti pergalę“, – kalbėjo „Neptūno“ vyr. treneris.

„BasketNews.lt skelbia, kad šiandien „Šiaulių“ komandoje ant parketo sugrįš įžaidėjas Paulius Dambrauskas, kuris dėl traumos nerungtyniavo keturis mėnesius.

Ketvirtosios šių komandų LKL ketvirtfinalio serijos rungtynės vyks gegužės 6 dieną (penktadienį) 18.30 val. Šiauliuose. Jei prireiks penktųjų serijos rungtynių, jos vyks gegužės 8 dieną (sekmadienį) 16.45 val. Klaipėdoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)