0:20 – dar ne toks baisus rezultatas, nes „Avotor“ ekipai, kurios trenerių štabe dirba ir Gintaras Einikis, „Vita“ krepšininkai šiemet pralaimėjo net 59:111.

Reguliarųjį VTB lygos sezoną Tbilisio komanda užbaigė savo kraityje turėdama vos 1 pergalę per 30 rungtynių, o jos įmestų ir praleistų balansas siekia net -852.

Tik prieš šį sezoną į VTB lygos dalyvių gretas priimtas Tbilisio klubas puoselėjo ambicingus tikslus, tačiau susidūrė su rimtomis finansinėmis problemomis ir ateinančiais metais turnyre greičiausiai nebedalyvaus. Tokioje pačioje situacijoje atsidūrė ir Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“ komanda, valdoma prieštaringai vertinamo milijonieriaus Dmitrijaus Gerasimenkos.

Tuo metu Saratovo krepšininkams ši pergalė leido pratęsti kovą dėl aukštesnės pozicijos prieš atkrintamąsias varžybas. Šiuo metu „Avtodor“ (20/9) rikiuojasi šeštoje pozicijoje ir dar žais vienerias rungtynes Maskvoje su lyderiu CSKA klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)