Tiesa, italai yra kiek geresnėje padėtyje, nes, net ir pralaimėję, gali sulaukti malonės - jei Berlyno ALBA išvykoje įveiks Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ klubą, „Benetton“ grupėje atitektų antra vieta.

Visgi toks scenarijus nėra labai realus, todėl Trevizo krepšininkų treneris garsusis Aleksandras Džordževičius prieš dvikovą su „Lietuvos rytu“ kalba tik apie tai, kaip iškovoti pergalę.

„Mums tai - pačios svarbiausios metų rungtynės, kurios lems visą mūsų sezoną. Turime pasinaudoti šansu pratęsti savo pasirodymą Europos taurėje. Mačas bus sunkus, ypač po savaitgalio dvikovos Italijos pirmenybėse su Kantu „Bennet“ (67:79). „Lietuvos rytas“ tiek iš techninės, tiek iš fizinės pusės taip pat galėtų žaisti Eurolygoje.

Pirmose tarpusavio rungtynėse (jas 78:69 laimėjo „Lietuvos rytas“ - DELFI) mes žaidėme gerai beveik iki pat pabaigos ir pagirtinai kovojome po krepšiais bei puolėme. Šio vakaro akistata turėtų būti panaši ir aš noriu, kad mano komanda žaistų pasiryžusi pasiekti tikslą, kuris sezono starte atrodė per daug optimistinis - Europos taurės turnyro atkrintamąsias varžybas“, - pareiškė 44-erių metų strategas.

Beje, „Benetton“ (8/12) Italijos čempionate tarp 17 ekipų užima tik 13-ą vietą.

Primename, kad susitikimo tarp „Benetton“ ir „Lietuvos ryto“ pradžia - 20 val. 30 min.

L grupės turnyro lentelė po 5 turų:

1.Lokomotiv-Kuban532393:382
2.Benetton532373:371
3.Lietuvos rytas532388:369
4.ALBA514363:395

Jau aišku, kad turnyro ketvirtfinalyje dvi geriausios L grupės komandos susitiks su viena iš šių dviejų J pogrupių ekipų - „Doneck“ (Ukraina) arba Maskvos srities „Chimki“ (Rusija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją