„Ši pergalė mums - labai svarbi. Laimėjome dėl geros gynybos. „Cedevita“ buvo susikrovusi nemažą persvarą ir turėjo galimybę užsitikrinti pergalę, tačiau pradėjo klysti“, - kalbėjo strategas.

„Mums pavyko perlaužti susitikimo eigą, kai pakeitėme gynybą prieš varžovų vidurio puolėjus Jusufą Nurkičių ir Miro Bilaną. Viską lėmė vos vienas metimas ir esu laimingas, kad mums pavyko triumfuoti. Šiandien nieko negalėjome puolime nuveikti prieš „Cedevita“ aukštaūgius, tačiau labai pagelbėjo M. Gecevičius, R. Seibutis, Z. Dowdellas ir O. Cookas“, - sakė A. Petrovičius.

Tiesa, A. Petrovičiaus gerai pagyros vilniečių gynybai yra kiek ankstokas, nes būtent „Lietuvos rytas“ po dviejų turų daugiausia taškų į savo krepšį praleidusių Europos taurės „Last 32“ etapo dalyvių sąraše užimą antrą vietą (186 taškai per dvejas rungtynes - DELFI). Pagal šį rodiklį LKL vicečempionus lenkia tik Kantu „FoxTown Cantu“ (194 tšk.) ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)