Po rungtynių vilniečių treneris T. Pačėsas gyrė Utenos ekipą bei džiaugėsi geru savo komandos žaidimu.

„Noriu pasveikinti Uteną su puikia arenos atmosfera, sirgaliais, – sakė strategas. – Čia visada sunku žaisti. Šiandien pasiekėme nelengvą pergalę.

Manau, kad šiandien žaidėme geriau nei pirmose rungtynėse, o už tai esu dėkingas komandai. Gerai ir gynėmės, ir puolėme. Viskas buvo gerai, išskyrus mūsų didžiausią problemą – klaidos. Tačiau to jau tikriausiai nebepakeisime, tad reikia prisitaikyti ir žaisti.“

Trečiame kėlinyje „Juventus“ buvo atitrūkusi 10-ties taškų skirtumu, tačiau „Lietuvos rytas“ sugebėjo panaikinti deficitą.

„Tada sumažinome sudėtį, suagresyvėjome, gerai į žaidimą įsiliejo tiek Artūras Jomantas, tiek Marius Runkauskas, tiek Kendrickas Brownas, – paaiškino treneris. – Šiandien mums ir greičiau, ir mobiliau sekėsi žaisti su žemesne sudėtimi.“

Kitos serijos rungtynės įvyks trečiadienį 19 val. Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)