J. Valančiūnas buvo rezultatyviausias ir per 28 minutes pelnė 16 taškų (6/7 dvit., 4/4 baud.), atkovojo 6 kamuolius, blokavo metimą, suklydo 1 ir prasižengė 3 kartus, buvo nubaustas technine pražanga, kai rungtynių pabaigoje išprovokavo konfliktą.

Rungtynių pabaigoje lietuvis išprovokavo konfliktą, nustumdamas „Pacers“ žvaigždę Paulą George'ą. Net trys žaidėjai gavo technines pražangas: J. Valančiūnas, P. George'as ir DeMarre'as Carrollas, skelbia portalas torontosun.com.

„Visą vakarą Valančiūnas stumdėsi su alkūnėmis. Žinote, jo rankos vėl artėjo prie mano gerklės ir man tai nepatiko“, - piktinosi P. George'as.

Tačiau lietuvio pozicija buvo visiškai kitokia: „Nebandžiau jam trenkti tyčia – tai tebuvo žaidybinė situacija. Tiesiog kovojau dėl kamuolio“, - kalbėjo lietuvis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)