„Sužaidėme dar vienas geras rungtynes ir pelnytai laimėjome. Dominavome LKL nuo pat sezono pradžios. Sveikinu visus sirgalius, komandos personalą ir buvusį trenerį Gintarą Krapiką, kuris taip pat labai svariai prisidėjo prie šios pergalės“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Tai buvo pirmasis Š. Jasikevičiaus, kaip vyriausiojo trenerio, medalis.

„Kai laimėjau kaip žaidėjas – medalis buvo svarbus. Pernai medalis nebuvo nė kiek prastesnis. Kiek žaidžiau užsienyje, visada svarbiausia laimėti nacionalinį čempionatą. Tačiau laimėti savo namuose yra svarbiausias tikslas. Nesiruošiu mažiau švęsti – bus gerai“, – teigė Š. Jasikevčius.

Treneris neslėpė, kad nesėkmė antrose rungtynės buvo šaltas dušas, galiausiai išėjęs į naudą.

„Iš mano pusės, darbas bus visada vienodas. Nenoriu būti griežtas treneris. Nenoriu niekam meluoti. Po pirmųjų rungtynių mes pasidavėme visuomenės spaudimui, kad seriją laimėsime „sausai“. Žaidėjai yra žmonės, o juos kartais paveikia išoriniai veiksniai. Aš manau, kad tai juos paveikė ir todėl buvome skaudžiai nubausti. Po antrų rungtynių mes supratome, kad laimėti kelias yra vienas – kibti varžovams į atlapus“, – sakė Š. Jasikevičius.

Treneris taip pat neslėpė žinąs, kas taps naudingiausiu finalo serijos žaidėju.

„Aš žinau, kad Jerome'as gaus MVP. Tačiau kiti krepšininkai taip pat atidavė daug. Paulius Jankūnas – neabejotinas komandos lyderis, Robertas Javtokas sugeba mažais dalykais stumti komandą į priekį. Prisidėjo visi“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)