Ilgų plaukų savininkėms

Šaltajam sezonui pasaulio mados kūrėjai siūlo pasipuošti stilingais bei paprastais sušukavimais.

Suriškite plaukus į uodegą ar mazgą.
Pakaušyje uodegą galite perrišti pora kartų mazgu ir likusius plaukus nerūpestingai palikti. Kitas variantas - plaukų galiukus kruopščiai paslėpkite mazgų pynėje.


Drąsioms ilgaplaukėms
Suglotninkite plaukus ir, užšukavusi juos į viršugalvį, sumazgykite uodegą tvirtais mazgais ir sutvirtinkite plauku segtukais.
Janas Paul Gaultier siūlo suglotninti plaukus žele ar laku ir tvirtai surišti uodegą viršugalvyje. Plaukų uodegą tvirtai susegti, prieš tai surišus į mazgus. Subtilu, drąsu ir paprasta.

Kasytės

Būsite madinga, jei pinsite kasytes. Tvirtos dvi kasytes su standartiniu skyrimu ar ypatingas pynimas iš praeities neleis atrodyti nuobodžiai.

Aksesuarų mylėtojoms - džiugi žinia

Garsus šukuosenų meistras Semas maknaitas kuriantis Chanel, Fendi ir Balmain mados namams siūlo drąsiai naudoti plaukų puošmenas. Nevenkite segtukų su masyviomis gėlėmis ir tekstilės sruogomis.

Kas tiks trumpaplaukėms?

Trumpaplaukėms šį rudenį ir žiemą teks patrumpinti kirpčius ir nevengti išsidraikiusių plaukų - neklaužados berniuko tipažas grįžo.

Kokie dažymai madingi

Plauku dažyme vyrauja drąsūs vienspalviai dažymai, pabrėžiantys moters charakterį ir individualumą. Taip pat madingas delikatus ombré efektas.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)