Pirštinės – būtinybė

Dabar itin madingos pirštinės, kurių ilgis gali siekti net iki alkūnės, pusės dilbio. Nors karaliauja odinės pirštinės, drąsiai galite rinktis megztas. Į akis krintančios, daugybe detalių ir ornamentų puoštos pirštinės – jūsų raktas į originalų stilių.

Spalvos: nuo šviesaus dramblio kaulo pilkumo iki tamsios vyšninės. Pirštinių detalės gali kontrastuoti su jų spalva.

Kelnių ir suknelės derinys

Šį derinį mados pasaulyje jau teko pastebėti. Jis vėl grįžta. „Gucci“ mados namai kaip vieną iš 2017 m. tendencijų pristato suknelės ir kelnių dėvėjimą kartu. Abu drabužiai gali iš to paties audinio ir tos pačios spalvos – šį derinuką galima rinktis siekiant naujai atrastos elegancijos.

Šiuos drabužius galima derinti laikantis šios taisyklės: jei vienas drabužis yra itin margas ar gausiai dekoruotas, kitas turėtų būti vienspalvis.

Amžinas aksesuaras

Klasikinius auskarus-lankus privalo turėti kiekviena moteris, nesvarbu, koks jos amžius. Jie – puikus aksesuaras prie beveik bet kokio drabužių derinio.

Geriausia turėti auksinius arba sidabrinius auskarus, jų dydį derinti prie veido formos. Jei jūsų veido bruožai smulkūs, rinkitės didesnius, gausiau dekoruotis auskarus-lankus. Jei veidas apskritimo formos – rinkitės ovalo arba lašo formos auskarus.

Nesiūkite, o klijuokite

Galbūt skambės praktiškai, bet karštų klijų pistoletas (dar vadinamas karštų klijų ginklu) gali puikiai padėti susitvarkyti su per ilgomis kelnių klešnėmis, sijonų padurkais ir nukarusiomis rankovėmis. Per ilgąją dalį lenkite taip, kad kraštas būtų užlenktas į „vidų“, pasislėptų.

Tada atsargiai klijuokite (karšti klijai gali nusideginti). Turėdami namuose šį daiktą, jį galite naudoti aplikacijoms, karoliukams klijuoti ant drabužių ir kt.