Juodi nėriniai smėlio spalvos fone — karališkas derinys. Nebijokite eksperimentuoti su nėriniais ir spalva. Ruda, smėlinė, mėlyna, pilka bei pasteliniai atspalviai su nėriniai sukurs netikėtus derinius.

Ko ieškoti:

1. Jeigu jums patinka nėriniais dekoruoti drabužiai, ieškokite būtent tokių detalių. Pavyzdžiui, nėriniais gali būti puoštos kašmyro vilnos megztinio rankovės, o švarkeliui išskirtinumo suteiks nėriniais dekoruota apykaklė ar kišenė.

Elegantiškai atrodys balti nėriniuoti marškiniai.

2. Labai subtiliai atrodo nėrinių aplikacijos ant „sunkių“ audinių. Puikiai žiūrėsis taip dekoruotas tiesaus kirpimo sijonas su priderinta vienspalve viršutine dalimi.

3. Prabangus vakarinės aprangos variantas – juoda šilko suknelė su nėriniais. Prabangu, brangu, elegantiška. Balta spalva tiktų ir oficialiam renginiui dieną.

Valerie Bertinelli
Takako Tokiwa
Hilary Swank

4. Nėriniais gali būti dekoruoti ir aksesuarai, pvz., bateliai ar rankinė.

Ko vertėtų atsisakyti:

1. Pamirškite vien nėrinių palaidines, kurios visiškai persimato. Dėvėti jas vien su liemenėle – paprasčiausiai nepadoru.

2. Nėriniai ir visokie raukiniai, klostės, bumbulai ir apvadai jūsų amžiaus moteriai – nesuderinami dalykai.

3. Suknelė ar palaidinė su pusiau permatomais nėriniai talijos zonoje – pernelyg kompromituojantis drabužis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją