„VMG“: gaivios pavasariškos salotos

 (5)
„VMG“: gaivios pavasariškos salotos
© Stopkadras

„Kulinarinė studija“ – naujas VMG laidų formatas, puikiai tinkantis skubantiems, bet nemėgstantiems rutinos: šioje laidų serijoje rasite paprastų, tačiau dar nepabodusių patiekalų receptus, kuriuos galite pasigaminti iš lengvai prekybos centruose ar turguje randamų produktų.

Šįkart Alfas parodys Jums, kaip pasigaminti gaivias, pavasariškas salotas.

www.DELFI.lt
Vardas
Komentavimo taisyklės ir atsakomybė

Receptai

Aštri žuvienė su krevetėmis (3)

2014 rugsėjo mėn. 19 d. 00:00
Aštri žuvienė su krevetėmis
Bendrovės nuotr.
Atvėsus orams vis dažniau norisi dubenėlio šiltos sriubos. Jei ji aštri – dar geriau. Šiek tiek aštrumo šildo, budina ir kiek pagreitina rudenį mingančią medžiagų apykaitą. Be to, sriuba su daug daržovių yra puikus būdas panaudoti sezonines gėrybes – morkas, svogūnus, pomidorus, salierus, paprikas ir žalumynus.

Šimtalapis kitaip: su varške (14)

2014 rugsėjo mėn. 18 d. 00:00
Siūlome Jums pamėginti iškepti pyragą su varške.

Lietuviams skaniausi – ant grilio kepti paukštienos patiekalai (1)

2014 rugsėjo mėn. 17 d. 11:00
Lietuviai neįsivaizduoja savo raciono be grilio patiekalų, net 95 proc. apklaustųjų patvirtino, kad juos mėgsta. Ne tik mėgsta, bet ir dažnai valgo – šią vasarą daugiau kaip 3 kartus per savaitę ant grilio keptų patiekalų ragavo 42 proc. apklaustųjų.

Keptos konservuotos paprikos (1)

2014 rugsėjo mėn. 17 d. 00:01
Puikiai tiks salotoms, troškiniams ar tiesiog kaip garnyras prie žuvies ar mėsos patiekalų.

Universali slyvų uogienė su bazilikais (2)

2014 rugsėjo mėn. 16 d. 00:01
Tai nepaprasta uogienė, tinkanti ir prie sūrio ir prie mėsos. Ja taip pat galima gardinti troškinius arba sriubas, marinuoti mėsą.