„VMG“: gaivios pavasariškos salotos

 (5)
„VMG“: gaivios pavasariškos salotos
© Stopkadras

„Kulinarinė studija“ – naujas VMG laidų formatas, puikiai tinkantis skubantiems, bet nemėgstantiems rutinos: šioje laidų serijoje rasite paprastų, tačiau dar nepabodusių patiekalų receptus, kuriuos galite pasigaminti iš lengvai prekybos centruose ar turguje randamų produktų.

Šįkart Alfas parodys Jums, kaip pasigaminti gaivias, pavasariškas salotas.

www.DELFI.lt
Registruoti (0) Anonimiški (5)
Parašykite savo komentarą
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Receptai

Specialiai lietuviams sukūrė juodo maisto meniu (8)

2015 sausio mėn. 29 d. 12:30
Juoda pica
DELFI (M.Ažušilio nuotr.)
Didžiuosiuose šalies miestuose veikiantis picerijų tinklas „CanCan pizza“ į lietuvių maisto racioną ryžosi įnešti netikėtų spalvų. Virtuvės naujiena - amžina klasika vadinamą juodą spalvą picerijų šefai perkėlė į patiekalų meniu.

Tailando virtuvės įdomybės arba kodėl tajų kalboje nėra žodžio „badas“ (3)

2015 sausio mėn. 27 d. 12:32
Kiekvienas užkietėjęs keliautojas patvirtins, kad Tailando virtuvė – viena iš populiariausių pasaulyje. Kaip ir daugelio pietryčių Azijos šalių, tajų virtuvei didelę įtaką darė kinų, indų, japonų ir netgi portugalų virtuvės, tačiau ji išsaugojo savo charakterį ir unikalumą. Tailando virtuvės skonių įvairovę sunku perteikti žodžiais, jos negalima palyginti su jokia kita pasaulio virtuve.

Kauniečiai nebijo naujovių: ragauja ir žalios jautienos, ir varlių šlauneles (29)

2015 sausio mėn. 25 d. 09:34
Prancūziška virtuvė
Organizatorių nuotr.
„Būna tokių klientų, kurie ateina savęs išbandyti ir paragauti neįprasto patiekalo“, - sako Kaune veikiančio prancūziško maisto restorano rinkodaros vadovė Eglė Mažeikienė. Ji teigia, kad neįprasti patiekalai – varlių šlaunelės ar specialiai paruoštos sraigės – kauniečių nebebaugina. Atvirkščiai – laikinosios sostinės gyventojai smalsūs ir pasiruošę išbandyti naujoves, sako E. Mažeikienė.

Gardūs bulviniai blynai (28)

2015 sausio mėn. 25 d. 00:00
Šie blynai skanūs ir su pikantišku, ir su saldžiu padažu.