„VMG“: gaivios pavasariškos salotos

 (5)
„Kulinarinė studija“ – naujas VMG laidų formatas, puikiai tinkantis skubantiems, bet nemėgstantiems rutinos: šioje laidų serijoje rasite paprastų, tačiau dar nepabodusių patiekalų receptus, kuriuos galite pasigaminti iš lengvai prekybos centruose ar turguje randamų produktų.
© Stopkadras

Šįkart Alfas parodys Jums, kaip pasigaminti gaivias, pavasariškas salotas.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Šokoladinis avokadų desertas (1)

Jei nesate avokadų gerbėjai, galbūt gali kiek keistai nuskambėti, kad desertas bus gaminamas iš avokadų. Tačiau galiu patikinti – avokado nei užuosite, nei burnoje pajausite. Kiek esu gaminusi, niekas nei iš pirmo, nei iš penkto karto neatspėjo, kad į sudėtį įeina šis super sveikas vaisius.

Ar jau ragavote azotu prisotintos kavos? Šie metai pažers ir daugiau naujovių (6)

Kava. Kas galėjo patikėti, kad iš pažiūros paprastas gėrimas su griausmu užkariaus rinką, tapdamas vienu iš labiausiai vartojamų ir bene populiariausiu gėrimu pasaulyje, turinčiu daugiau poskonių nei vynas bei žavintis savo beribiu kompleksiškumu. Net ir po tiek laiko kavos kultūra vis dar vystosi, kiekvienais metais pateikdama puokštę naujovių, o gamintojai atranda vis naujų būdų kaip kavos gurmanams mėgautis šio gėrimo rafinuotomis savybėmis.

Užgavėnių spurgos (3)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Gardžiausias Užgavėnių patiekalas“. Dėkojame Žydrūnei ir laukiame jūsų receptų.

Orkaitėje keptas blynas (2)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Gardžiausias Užgavėnių patiekalas“. Dėkojame Odetai ir laukiame jūsų receptų.

Blynas „Vokiškas mažylis“

Šis receptas atsiųstas konkursui „Gardžiausias Užgavėnių patiekalas“. Dėkojame Kamelijai ir laukiame jūsų receptų.