3 porcijos / 70 min. / 360 kcal.

Reikės:

600 g veršienos filė;
3 saldžiųjų paprikų;
100 g rūkytos vištienos krūtinėlės;
1 aitriosios paprikos ankšties;
2 marinuotų agurkų;
2 svogūnų;
4 valg.š. pomidorų pastos;
200 g konservuotų pomidorų;
200 ml sultinio;
Po 1 valg. š. acto, medaus, sojos padažo ir krakmolo;
2 arb. š. maltos raudonosios paprikos.

Paruošimas:

Mėsą ir paprikas supjaustykite kubeliais, krūtinėlę – juostelėmis. Paruoštus ingredientus sluoksniuodami suverkite ant iešmelių.
Pasūdykite, pagal skonį įtrinkite pipirais ir kepkite grilyje.

Pasiruoškite padažą. Sutrinkite aitriąją papriką, pašalindami sėklas. Marinuotus agurkėlius supjaustykite kubeliais. Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Sumaišykite pomidorų pastą, konservuotus pomidorus ir aitriąją papriką. Užpilkite sultiniu ir troškinkite 5 min. Padažą paskaninkite actu, medumi, maltomis paprikomis ir sojų padažu. Sutirštinkite krakmolu.

Patiekite su padažu, papuoškite žalumynais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)