šašlykai

šašlykai

Šašlykas (rus. Шашлык, krym. Şışlıq) – keptos jautienos ar avienos (dabar gaminamas ir iš kitokios mėsos) patiekalas.

Populiarus Vidurio Azijoje, Kaukaze, buvusioje TSRS.

Senosios Vilniaus kavinės ir restoranai: Džaz klubas, Vaiva, Eglutė, o su meiluže – tik į Žibutę III dalis

Geraisiais „Čitalkos“ laikais į ją, kaip ir į „Neringą“ buvo užsiųsti provokatoriai ir informatoriai“, kurių, žinoma, paprasti svečiai...

Atraskite Meksikos virtuvę: meksikietiška pica ir buritai, kurie patiks kiekvienam (22)

Gruodis – tai mėnuo, kai didelė dalis lietuvių traukdavo į šiltuosius kraštus poilsiauti, o kai kurie ir sutikti šventes. Nors šiemet situacija iš...

Viduriavimas – dažna problema ir atšalus orams: įspėjo, kam tai gali būti mirtinai pavojinga (19)

Nors įprasta manyti, kad viduriavimas yra vasaros problema, kai suvalgome kiek jau pastovėjusį arbūzą ar kepame ne itin šviežius šašlykus, tačiau...

Egidijus Sipavičius svajoja apie tris avis: kol kas esu juodadarbis (2)

Lietuvos šou versle – naujos mados. Vis daugiau dainininkų bei aktorių renkasi gyvenimą kaime, toliau nuo civilizacijos. Iš miesto žvaigždes veja ne...

Atsibodo įprasti kiaulienos kepsniai ar kotletai? Išbandykite šiuos receptus (1)

Bene dažniausiai ant lietuvių stalo atsirandanti mėsa – kiauliena. Dažnam mūsų kiaulienos šašlykai yra neatsiejama vasaros dalis, o tradicinės...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10