Šašlykas (rus. Шашлык, krym. Şışlıq) – keptos jautienos ar avienos (dabar gaminamas ir iš kitokios mėsos) patiekalas.
Populiarus Vidurio Azijoje, Kaukaze, buvusioje TSRS.
Geraisiais „Čitalkos“ laikais į ją, kaip ir į „Neringą“ buvo užsiųsti provokatoriai ir informatoriai“, kurių, žinoma, paprasti svečiai...
Gruodis – tai mėnuo, kai didelė dalis lietuvių traukdavo į šiltuosius kraštus poilsiauti, o kai kurie ir sutikti šventes. Nors šiemet situacija iš...
Nors įprasta manyti, kad viduriavimas yra vasaros problema, kai suvalgome kiek jau pastovėjusį arbūzą ar kepame ne itin šviežius šašlykus, tačiau...
Lietuvos šou versle – naujos mados. Vis daugiau dainininkų bei aktorių renkasi gyvenimą kaime, toliau nuo civilizacijos. Iš miesto žvaigždes veja ne...
Bene dažniausiai ant lietuvių stalo atsirandanti mėsa – kiauliena. Dažnam mūsų kiaulienos šašlykai yra neatsiejama vasaros dalis, o tradicinės...