100 g šalto rūkymo lašišos salotoms;
2 valg. šaukštai majonezo;
2 virtų kiaušinių tryniai;
20 g ikrų;
žiupsnelis šviežių krapų.

Viską susmulkiname elektriniu smulkintuvu, dedame į konditerinį švirkštą ir jo pagalba užpildome trapius sviestinius krepšelius, arba tiesiog ant paskrudinto prancūziško batono riekelės ar krekerio. Užtruksite daugiausiai 15 min.
--
Almina

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)