Reikės:

Biskvitas:

370 ml. miltų,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
2 šaukštai vandens,
1 stiklinė cukraus,
6 kiaušiniai.

Kremas:

200 gr. cukraus pudros,
500 gr. maskarpone sūrio,
500 ml grietinėlė,
puodelis juodos kavos.

Išplakti standžiai baltymus, po truputį supilti cukrų. Kai baltymai bus tinkamai išplaktas, dėti po viena trynį, po kiekvieno vis paplakant.

Miltus persijoti su kepimo milteliais. Supilti į kiaušinių masę, vandenį taip pat ir palengva mediniu šaukštu viską permaišyti.

Orkaitę įkaitinti 180 C.

Į 26 cm kepimo skardą tiesti tik ant dugno kepimo popierių (kraštų negalima nei sutepti riebalais, nei palikti kepimo popieriaus) ir supilti tešlą.

Kepti 30 min. Orkaitės durelių kepimo metu neatidarinėti. Iškepusį biskvitą palikti kelias minutes išjungtoj orkaitėj.

Perpjauti biskvitą į 3 dalis.

Dėti vieną biskvito dalį į tortinę, sulaistyti kava, dėti kremą, vėl biskvitas ir t.t.

Kremui:

Grietinėlę išplakti su cukraus pudra, įmaišyti maskarponės sūrį, gerai viską permaišius, pertepti tortą, prieš tai biskvitą sulaisčius su kava.

Puošiau karčia kakava.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)