tortai

160 straipsnių

Receptu ir patarimais, kaip iškepti legendinę „Pavlovą“, dalijasi maisto tinklaraščio „Kūmutės virtuvė“ autorė Renata Šniolienė. Patyrusi maisto kūrėja patars ir tai, kur dėti nepanaudotus kiaušinių trynius. „Pavlova“ – nuostabus desertas šventėms.

Roma Macijauskaitė

Prieš 9 metus už bendraamžio bulgaro Ivano Džumerovo ištekėjusi Virginija išvyko į vyro gimtinę. 35 metų žurnalistė ilgainiui suprato, kad svečioje šalyje vargiai pritaikys savo profesines žinias, tad nutarė įgyti kitą specialybę ir pasirinko maisto gamybą – sritį, kuriai buvo neabejinga nuo mažumės...

Šeštadienį, skaičiuojant 100-ąją dieną po vasario 16-osios, kai Lietuva oficialiai minėjo Valstybės atkūrimo šimtmečio jubiliejų, jis originaliai ir skaniai atšvęstas Druskininkuose. Vaizdingoje Druskonio ežero pakrantėje susirinko projekto „100 tortų Lietuvai“ dalyviai – konditeriai, šefai, maisto ...