2 porcijos / 80 min. / 360 kcal.

Reikės:

0,5 kg kiaulienos;
2 svogūnų;
1 raudonos saldžiosios paprikos;
1 geltonos saldžiosios paprikos;
0,5 l mineralinio vandens;
Druskos;
Maltų juodųjų pipirų.

Paruošimas:

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite žiedais. Kiaulieną supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais. Juos pasūdykite, apibarstykite pipirais, sumaišykite su svogūnais. Užliekite mineraliniu vandeniu ir palikite 1 val.

Nupjaukite paprikų kotelius, pašalinkite sėklas, minkštimą supjaustykite kvadratais. Ant iešmų sluoksniuodami verkite mėsos gabaliukus ir paprikas.

Kepkite ant žarijų, kol mėsa bus gatava. Tinka valgyti su šviežiais žalumynais ir pomidorų padažu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)